102288117_10220580291075719_334346320038

Tuleva äippä voi hyvin, ruoka maistuu erinomaisesti ja kaikki mahdollinen (esim. eilen söi sitruunaviipaleen, joka putosi lattialle). Vettä menee normaalia enemmän ja sitä myöten pissalle pitää päästä useammin kuin tavallisesti. Metsälenkkejä olemme tehneet ihan normaalisti ja uimassakin Hiltsu on vielä saanut käydä. Pari päivää sitten tapahtuikin erikoinen juttu uimiseen liittyen. Menin koirien kanssa soramontulle kahlailemaan ja kun siellä oli muitakin koiria, niin pidin likat kytkettyinä. Helvi oli jäljestysliinassa ja Hilda oli vasta hankkimassani flexissä. Heitin koirille vesileluja ja Hildan oma lensi flexin kantaman ulottumattomiin... Koska olimme kahluusyvyisessä vedessä, sai Hilda rynnistämiseen niin paljon voimaa, että flexin loppuessa veti minut kumolleni veteen. No ei siinä mitään, mutta varpaat menivät läpi jalassani olleesta Crocsista ja niin pitkälle, että Crocsi-kenkä junttautui nilkan ympärille kuin mikäkin nilkkatuki. Hekottelin siinä tapahtuneelle, mutta hiki alkoi tulla, kun en meinannut saada Crocsia pois jalasta. Niin tiukassa oli, että väkivalloin piti repiä ja raastaa kenkä lopullisesti rikki - ei se viritys jalassa olisi pystynyt ajamaan autoa kotiin. Puhelin oli tietysti taskussa ja kastui valittaen laturin USB:n olevan märkä, mutta kuivasin sen koirien föönillä :D Ja vaatteet olivat ihan märät, onneksi oli Lauran tekemät pyyheloimet mukana ja istuin niiden päällä, ettei auton penkki kastunut. Sanotaanko näin, että en edelleenkään ole flexien fani, mutta varmasti niillä on aikansa ja paikkansa.

Yksi kerta olisi vielä jäljellä rally-kurssia Strömforsissa. Meitä on kurssilla vain kolme, joten olemme rauhakseen tehneet ratatreenejä. Tässä viikon takaiselta radalta video (kuvaaja Tiina Sundgren):

https://youtu.be/ggavP48b1dE

Helvi on saanut Galliprantia viikon ajan ja jalka on nyt OK <3 Olen niin iloinen, että toistaiseksi apu löytyi ja muori on nyt kunnossa! Aiemmassa päivityksessä kerroin alkaneeni nostamaan Helvin autoon, mutta sitten Tommi teki Helville rampin, jota pitkin hän arvokkaasti astelee autoon :) Täytyykin siitä ottaa myös video.