Toisella elinviikollaan pennut saivat jalat alleen. Ensin kävely oli tietysti vaappuvaa ja pennut kupsahtelivat kumoon jatkuvasti. Silmät aukesivat pian jalkojen alettua kantaa - onhan se hyvä nähdä, mihin kävelee ;) 

20200708_184216_resized.jpg

Pennuista on myös alkanut tulla äänekkäitä, ensimmäiset murahdukset ja haukun tapaiset saatiin myös kuulla. Kaikki kasvoivat OK, kuka enemmän ja kuka vähemmän. Näin suuressa pentueessa painon nousu ei tietenkään ole niin suurta kuin jos pentuja olisi vähemmän, mutta kaikki ovat kuitenkin tyytyväisiä eikä kukaan huuda nälkäänsä. Mitään lisäruokintaa ei ole tarvinut tehdä, vaan Hildalla on hyvin riittänyt maitoa.

20200706_130539_resized.jpg

Välillä pennut nukkuvat yhdessä kasassa, välillä taas levittäydytään pienempiin porukoihin.

20200708_182800_resized.jpg

Hildalla oli kontrollikäynti eläinlääkärillä, jossa otettiin verikoe ja tehtiin ultraäänitutkimus. Edelleen kohtu oli normaali, tosin eläinlääkäri näki 2-3 kohdassa pieniä kystia. Verikoe kertoi CRP-arvon laskeneen merkittävästi ja se oli noin 20. Hieman siis edelleen koholla, kun normaali on alle 10. Antibioottikuuria jatkettiin vielä viikolla. Sen jälkeen ei ole tarpeen tutkia enempää jos koiran vointi ei anna aihetta.