Viimeinen koko pentueen yhteinen viikko! Saimme aivan erityisiä vieraita Virosta, kun Hildan kasvattaja tuli viikonlopuksi kylään Hildan äidin Sophien kanssa. Puuhailimme kaiket päivät pentujen kanssa, käytimme niitä uimassa, kuvasimme, leikimme, tutustuimme moniin erilaisiin alustoihin jne... 

 

Ingrid1.jpg

Ingrid2.jpg

Ingrid3.jpg

Myös viikonlopun jälkeen heti maanantaina oli erityinen päivä. Pentujen iskän Leonin omistaja Tuomo kävi pentuja moikkaamassa ja lisäksi kävin pentujen kanssa koiravalokuvaajan kuvattavana. Tässä muutama kuva kaikkiaan 83 ihanasta kuvasta.

koirakuvaus1.jpg

koirakuvaus5.jpg

koirakuvaus7.jpg

koirakuvaus6.jpg

koirakuvaus2.jpg

koirakuvaus3.jpg

koirakuvaus4.jpg

Pennut saivat lisää mukavia koirakokemuksia, kun saimme Otto-labradorinnoutajan ja Velko-tsekinpaimenkoiran kylään tiistaina ja keskiviikkona. Otosta kuvan pentujen kanssa otti Tiina Suuronen:

Otto%20ja%20pennut.jpg

Ekaluokkalainen Tuukka osasi myös niin hienosti sekä leikkiä että hellitellä pentuja :)

Perjantaina pennut täyttivät 7 viikkoa ja käytin ne Lovetissa pentutarkastuksessa. Tarkastukseen kuului yleiskunnon, ihon ja karvapeitteen, silmien, korvien, kurkun ja nenän, limakalvojen ja imusolmukkeiden, hampaiden ja purennan, lihaksiston, luuston, verenkierron ja sydämen, ruoansulatuselimistön, suku- ja virtsaelinten, anaalien ja neurologisen tilan kliininen tarkastus. Kaikki pennut saivat normaalin paperit paitsi Kolmipallo, jolle tuli maininta laskeutumattomista kiveksistä. Toivon kovasti, että pallit löytävät paikoilleen! 

Tässä viimeiset kuvat koko sisarusparven ollessa vielä synnyinkodissaan

piha1.jpg

piha2.jpg

piha3.jpg

piha4.jpg

piha5.jpg

piha6.jpg

piha8.jpg

piha7.jpg