Reilu viikko sitten pennut täyttivät 8 kuukautta. Osa pojista on alkanut nostaa koipea merkkailumielessä ja luultavasti vähän kaikilla jonkunlaista murrosikää ilmenee, kenellä voimakkaampana ja kenellä lievempänä. Kasvattajan korviin ei ole kantautunut pahoja käytösongelmia, toiset ovat erikoistuneet monenlaiseen silppuamiseen ja sen olemme todenneet, että vieraiden koirien ohitukset eivät enää välttämättä suju niin loistavasti kuin aiemmin. 

Ronin naama näyttää tältä :) 

Roni.jpg

Ja tässä Kuuluisa Jukolan Ankara Poika kokonaisuudessaan:

Roni%208%20kk.jpg

Roni ja Kerttu-sisko ovat hyvää pataa, ne tapaavat säännöllisesti ja yhteinen uimalareissu on myös suunnitelmissa :)

Enskan höpönassu: 

Ensio.jpg

Aurinkoinen Kuuluisa Jukolan Väkivahva Tuomas, jolla on todella korkea hännän kanto. Saas nähdä, asettuuko se yhtään. Ensio oli pentutestissä pentueen itsevarmin ja rohkein, joten mielialan mukaan hännän asento ei välttämättä ainakaan laske ;) 

Ensio%208%20kk.jpg

Kauko katsoo kameraan kesken lenkkeilyn:

Kauko.jpg

ja tässä Kuuluisa Jukolan Salomon Suuri harjoittelee tulevia näyttelyitä varten seisomaan nätisti:

Kauko%208%20kk.jpg

Kauko on koko ajan ollut aika jytky eikä missään vaiheessa ole voinut kapeaksi sanoa. Kauko käy opettelemassa tällä hetkellä tokoa kurssimuotoisesti, aiemmin Kauko on jo suorittanut pentukurssin.

Kapun vakava ilme:

Kapu.jpg

Kuuluisa Jukolan Simeoni Liuhuparta kokovartalokuva:

Kapu%208%20kk.jpg

Kapu sai lähipiiriin uuden kaverin, kun rotutoveri muutti Kapun omistajan siskon tykö. Kyseessä on parivuotias kodinvaihtajapoika ja tällä hetkellä ainakin pojat tulevat hyvin juttuun. Niin se ihastus lansuihin voi tarttua, että pitää saada oma ;)

Hansun söpöilykuva:

Hansu.jpg

Kuuluisa Jukolan Alati Iloinen Timo hengailee kotona:

Hansu%208%20kk.jpg

Hansun emäntä se on ahkera kouluttelemaan koiraansa, mikä on tämän pentueen kaikkein riiviöimmän kyseessä ollessa varmaan välttämättömyys :D Hansu saa monenlaista aktiviteettia palveluskoiralajien ja erityisesti tottelevaisuuden parissa. Myös suksien edessä kulkemista tehdään jo tutuksi ja vesi elementtinä on tullut suureksi intohimoksi meidän pentuporukan yhteisten uimalareissujen myötä.

Uimalajengiin kuuluu myös Rölli:

R%C3%B6lli.jpg

Kuuluisa Jukolan Omalaatuinen Lauri, instassa fanijoukon jo itselleen kerännyt poika, joka ei tosiaankaan enää ole hidas, vaikka pentuna se aina viimeinen joka paikassa olikin :D

R%C3%B6lli%208%20kk.jpg

Kossi-poika kauniina poseerailee:

Kossi.jpg

Eli Kuuluisa Jukolan Tiuskea Rakki, josta on kuulemma aika vahtikoira kuoriutunut... 

Kossi%208%20kk.jpg

Kossin serkkulikka Alma asustelee lähiseudulla ja ne ovat joitain kertoja päässeet leikkimään kimpassa. Myös Kielo on päässyt serkkunsa Myrskyn kanssa leikkimään säännöllisesti ja uimassakin tämä vauhtikaksikko kävi.

Kielo.jpg

Kuuluisa Pata-Akka selvästi myös harjoittelee näyttelyjä varten:

Kielo%208%20kk.jpg

Kerttu on edelleen yhtä suloinen kuin pentuna:

Kerttu.jpg

Kuuluisa Ruutu-Akka on käynyt pentukoulun lisäksi muissakin koulutuksissa, parhaillaan meneillään on rally-tokon kurssi, jonka Kerttu varmasti klaaraa hienosti :) Kerttu oli pennuista kaikkein saalisviettisin, se oli aina ekana jahtaamassa kaikkia leluja, joissa vähänkin liikettä oli :D 

Kerttu%208%20kk.jpg

Meidän Hertta:

Hertta.jpg

Kuuluisa Hertta-Akka ei oikein pääse loistamaan ryhdikkyydellä tässä seisomakuvassa:

Hertta%208%20kk.jpg

Hertan kuulumisista kertoilen erikseen, mutta lyhyesti voin todeta, että korona-ajan kakara. Tylsää, kun täällä päin ei järjestetä oikein mitään yhteistä ohjattua tekemistä. 

Suloinen Kantti:

Kantti.jpg

Kuuluisa Risti-Akka kantaa itsensä kyllä hienosti:

Kantti%208%20kk.jpg

Kantti on kursseja käynyt ja kuulemma priimusoppilas :) Kantti kuuluu uimalajengiin ja varmaan kertaalleen käymme vielä porukassa, jonka jälkeen siirrytäänkin jo luonnonvesiin - ja sellaista leluista kuumumista oli viimeksi nähtävissä, etteivät egot enää oikein meinanneet mahtua samaan altaaseen.