No nyt se Helvi aloitti sitten juoksun. Jo sitä on odoteltu, kun edellinen oli helmikuussa, ihan reippaan pituista väliä näyttää olevan... Olen syyskuun alusta asti katsellut sen touhua, että juoksua tekee. Eli reilun pari kuukautta meni ensimmäisistä merkeistä ennen kuin todella alkoi.

Suunnitelmissa oli mennä Helvin kanssa ensi sunnuntaina Piilonkiertäjät ry:n järjestämään motivointi- ja leikkimisseminaariin, mutta eihän siitä nyt tule mitään. Ehkä menen sitten Pekun kanssa, kun haluaisin kovasti sen opin mitä siellä on tarjolla ja voisin sitten soveltaa sitä myös Helvin kanssa. Pekun sairaslomakin loppuisi sinänsä sopivasti ennen seminaaria, vähän vaan arveluttaa, että kuinka kovasti siellä riehutaan, kun pitäisi rauhallisesti aloittaa liikuttaminen.

Meinasin myös mennä yhteen mätsäriin Helvin kanssa viikkoa ennen messaria, mutta enpä mene. Messariin mennään molempina päivinä ja silloin juoksun pitäisi jo olla suunnilleen loppu. Pyydän kuitenkin anteeksi jo etukäteen, jos koirani sekoittaa jonkun uroksen pään siellä