Helvin juoksu alkaa olla ohitse. Peku oli tärppipäivien aikana aika mahdoton; ei syönyt, vaelsi vaan ympäriinsä ja piippasi. Ulos jos laitettiin, niin suorastaan ulvoi. Kävin ottamassa sille hormonipiikin ihan kokeeksi, mutta ei se tehonnut. Se oli sellainen 85 euron kokeilu... Eläinlääkäri oli aika ihmeissään pojan käytöksestä ja kaiken lisäksi sillä oli eturauhanen normaalia suurempi. Siis kun leikatuilla uroksilla eturauhasen pitäisi surkastua hyvin pieneksi. Vein sitten Pekun pariksi päiväksi hoitoon Itärantaan vanhemmilleni ihan kaikkien mielenterveyden takia (ja myös Pekun fyysisen terveyden - syömättömyys ja kova stressi ei varmaan tee kovin hyvää...)

Kävin viikonloppuna Helvin kanssa kahdessa näyttelyssä, toisesta ERI ja toisesta EH. Marianne Holm on aiemmin antanut Helville vara-sertin ja valinnut sen PN-2:ksi, mutta nyt ei SA:ta. Arvostelukin oli paljon suppeampi kuin vajaa kaksi vuotta sitten, tylsää... Ehkä Helvi ei ole kehittynyt edukseen. Rainer Vuorinenkaan ei montaa sanaa kirjoituttanut, mutta lähinnä kai takaliikkeet taas verottivat arvosanaa. Arvostelut ovat luettavissa kotisivuilta. Olen muuten vähän laihduttanut Helviä ja mielestäni se on tepsinyt, kylkiluut ja selkäranka tuntuvat kevyellä sivelyllä. En ole muuta kuin vähentänyt vähän annosta ja etenkin tarkkaillut, että neiti ei syö Pekun ruokia yhtään (Peku saattaa välillä jättää kuppiin jotain pientä)!

Lauantaina ennen näyttelyä kävin katsomassa Åsaa. En ollut nähnyt sitä luovutuksen jälkeen ja nätisti on kasvanut. Luonteeltaan se on niin iloinen ja hyväntuulinen ja sosiaalinen että! Ja uimassakin se on käynyt monesti. Olen tällä hetkellä todella tyytyväinen. Tässä muutama kuva, jossa Åsa on siis 13 viikkoa vanha. Vaihdoin koirille tuoreemmat kuvat myös kotisivuille.