Haku-harjoitukset jatkuivat viikonloppuna. Hyvin meni muutaman kuukauden tauon jälkeen, olimme lato-miljöössä treenaamassa rakennusetsintää. Helvistä olin erityisen tyytyväinen miten hyvin ilmaisi maalimiehet, jotka olivat sijoittuneena korkealle. Toinen oli puimurin rappusilla ja toinen traktorin hytissä. Traktorissa ollutta maalimiestä Helvi ei varmasti edes nähnyt, traktorin ovi oli kiinni.

Tokossa olemme myös käyneet viikoittain. Vähän jotain uuttakin on opeteltu, mutta pääasiassa hiottu alokasluokan liikkeitä. Hyvin Helvi ne osaa, mutta häiriön sietoa toivoisin paremmaksi. Sinänsä se ei välitä toisista koirista, jos kaikki ovat nätisti. Mutta sitten jos tulee jotain toimintaa (joku leikkii lelulla tai tulee jotain sanomista koirien kesken) niin Helvi on heti kiinnostunut tilanteesta.

Muutoin olemme sitten vain lenkkeilleet, pikkukavereiden kanssa ja ominemme. Nyt on ehkä ärsyttävin aika metsälenkeille säiden puolesta sikäli, kun hanki ei kanna, mutta on pinnalta kova. Varsinkin Peku pysyttelee polulla ja minä vähän pelkäänkin aina kun sen jalka lipsahtaa polun vieressä, ettei sattuisi mitään nyrjähdyksiä. Potkukelkalla olen lenkkeillyt myös tiellä, joskus mennään vauhdilla ja joskus hissukseen vetäen. Varsin vauhdikasta meininkiä oli kun laitettiin Jaanan koirat myös kelkan eteen. Aiemmin ollaan siis menty kumpikin omilla kelkoilla, mutta nyt ei ollut kuin yksi käytössä. Hyvin se meni, oikeastaan paremmin kun ei tarvinut kenenkään kuikuilla, että missä ne kaverit on.