Torstaina Pekun polvi kuvattiin luusiirteen paranemisen seuraamiseksi. Luutuminen on edistynyt normaalisti ja sikäli kaikki on oikein hyvin, mutta Peku ei vieläkään liiku täysin puhtaasti, vaikka vahvasti leikatulle jalalle astuukin. Eläinlääkäri haluaa vielä nähdä Pekun kuukauden kuluttua ja sillä aikaa saimme ohjeeksi palailla hiljalleen normaaliin elämään, mutta ei edelleenkään riehumista ja vapaana vain harkitusti, jotta ei tulisi äkkinäisiä liikkeelle lähtöjä / pyrähdyksiä kovalla vauhdilla. Peku on tällä hetkellä aika kömpelö eikä leikattu takajalka ole kovin vahva lihaksistoltaan, joten kaatumisten välttämiseksi on oltava varovainen ettei se satuta itseään. Kuntoutusta jatketaan, jumppaa jatketaan, lenkkejä pidennetään ym. Eilen illalla kävimme mökillä viemässä Pekua kahlaamaan/uimaan ja se homma suoritettiin hihnassa, koska herra oli hyvin innostuneissa tunnelmissa... Sitten kun suurimmat patoutumat oli huudettu ilmoille, uskalsin hetkisen antaa Pekun olla vapaana mökin pihamaalla ja osasi onneksi olla rauhakseen.

Samalla rauhoituksella pyysin puhdistamaan Pekun hampaat. Sillä ei ole aiemmin milloinkaan ollut hammaskiveä, mistä lie nyt sitten tullut. No hampaiden hoidon tehnyt eläinlääkäri sanoi, että hammaskiveä oli vain vähän ja hän poisti sen, teki hampaiden kiillotuksen ja hammastarkastuksen. Kulumaa oli runsaasti, mutta muuten hampaat olivat hyvässä kunnossa.

Helvin rokotukset uusittiin samalla reissulla ja myös Rölli sai rabieksen ja kissanuha-rokotteen. Helvin käytin puntarissa taas ja nyt painoa oli 49 kg. Yllätyin näin alhaisesta lukemasta ja eläinlääkäri sanoi, että ei tarvitse yhtään olla hoikempi. Kaikki ötökät saivat hyvän kesän jatkon toivotukset papereihinsa - Pekulla ja Röllillä luki, että hyvää kesän jatkoa kiltille Pekulle/Röllille, Helvin paperissa luki, että hyvää kesän jatkoa reippaalle Helville... Kai sen vilkasta ja äänekästä käytöstä sitten voi reippaaksi sanoa.