Helvin hammasoperaation jälkitarkastus oli tiistaina ja hyvin oli parantunut. Pari viikkoa sitten, seuraavana päivänä hampaan poistosta, huomasin Pekulla kyljessä haavan. Koirat olivat olleet ainoastaan tarhassa silloin työpäivän ajan, joten en keksinyt mitään muuta selitystä, kuin että Helvi oli tikannut Pekua. Teoriani mukaan Helvi on ollut hampaanpoistoa seuraavana päivänä kenties hieman särkyinen/ärtynyt ja jos Peku on mennyt sitä härkkimään, on Helvi hyvinkin voinut vähän ylireagoida. Onneksi haava on nyt parantunut lähes täysin ihan kotihoidolla.

Peku on muuten voinut oikein mainiosti, ihanaa kun se on touhukas ja pirteä, aina myös lähdössä mukaan treeneihin, vaikka ei läheskään joka kerta mukaan pääse. Keskiviikkona otin sen vähän höntsäilemään hakuryhmän tottikseen ja oli koira niin polleata poikaa että. 10592759_10203982101451352_8779423731652

Helvin kanssa tokoiltu ja hakuiltu, virtaa on niin ettei meinaa koira lapasessa pysyä (eikä aina pysykään)! Toko-/tottispuolella siis tulee sitä epätoivottua haukkua minulle ja seuraamisessa on viime aikoina keulittu kunnolla. Eipä ainakaan ole sitä jätättämisongelmaa näkynyt, mitä joskus on ollut etenkin kokeessa... Hakualueella koira osoitti viimeksi turhan itsenäistä työskentelyä, kun tarkoitus oli vain tarkastaa tyhjä etukulma. Taas Helvi lähti aluetta läpikäymään ja bongasi maalimiehen eikä tietysti sitten totellut luoksetulokutsua... Saas nähdä mitä tästä tulee. Motivaatiota ainakin näyttää olevan.