Maaliskuussa yhdellä viikolla kävin Hertan kanssa kaksi rally-kisaa. Ensin oli arki-illan startti Korialla, josta videotallenne tässä: https://youtu.be/tdP4xGg-ji4 (videosta kiitos Jenni Hautamäelle!)

RT%20Kouvola.jpg

Taisin siirtyä juoksuvauhdista kävelyvauhtiin himpun liian aikaisin, josta -1 epätarkasti suoritetusta tehtävästä. Seuraavalla kyltillä olin aivan liian huolimaton, sillä viimeinen kolmesta askeleesta ei ollut tarpeeksi pitkä ja tällaisesta rokotetaan ihan kymppivirheellä. Spiraalissa tuli liiallinen vinous, josta -1. Seiskakyltillä Hertta jäi nuusaamaan lattiaa enkä meinannut saada sen kuonoa ylös sieltä :D No se sitten uusittiin, josta -3 ja samoin puutteellisesta yhteistyöstä -3. Saksalainen täyskäännöksemme oli sen verran eriaikainen, että virhepisteitä -3 epätarkkuudesta. Mulle siis 11 virhepistettä ja Hertalle 10 ;) Kuitenkin hyväksytty tulos 79 pisteellä. Yleisesti ottaen Hertta otti aika paljon häiriötä ympäristöstä ja oli jähmeä. Tuomarin kommentti osui naulan kantaan - koira osaa, vaikka tekee hitaasti. 

Sitten viikonloppuna meitä odotti Porvoossa tällainen rata.

RT%20Porvoo.jpg

Kouvolan kokeessa ei taluttimen kiristymisestä johtuvia virhepisteitä tullut, mutta Porvoossa tuli täyskäännös-kyltiltä ja täyden ympyrän kyltiltä (nro 9). Ohjaajan ympäri kiertämisessä minä tein jonkun kolmen virhepisteen arvoisen ohjaajavirheen, mutta en tiedä, että minkä. Saksalaisessa täyskäännöksessä oli epätarkkuutta, josta vähennettiin yksi piste. Asennot seiso-istu-maahan askelissa olivat tosi vaikeat, kun Hertta jäi katselemaan yleisöä ja maahanmenon kun se teki istumisen kautta, niin piti vielä uusia... No uusiminen meni teknisesti paremmin, joten kannatti uusia. Suorituksen videoinnista taas kiitokset Hautamäen Jennin suuntaan: https://youtu.be/aR7CD3bLJZM

Jäännössaldo 91 pistettä, joten kolmannella hyväksytyllä tuloksella koulutustunnus RTK1 ja siirto avoimeen luokkaan. Kiva päästä taluttimesta eroon, mutta paljon häiriöharjoittelua tarvitaan!

Lisäksi maaliskuussa kävimme Hildan & Hertan voimin Keskustapuolueen vaalitapahtumassa kärryjä vetämässä. Keli oli surkea, mutta onneksi kyytiläisiä sen verran, että lämpimänä pysyi Katariinan meripuistossa. 

Screenshot_20230326_191349_Instagram.jpg