Kahtena viikonloppuna peräkkäin näytelmissä, oho. Lahdessa tuomarina toimi romanialainen Augustin Ionescu, joka ei juuri koiriin koskenut. Hampaat katsoi, mutta eipä muuta - kuulin, että hän on eläinlääkäri, kenties sellainen haukan katse, että tunnustelu on turhaa ;) No mutta, Helvillä meni tosi hyvin ja se oli paras narttu ja VSP! Arvostelu oli varsin niukkasanainen: Correct head. Good front and rear. Moves well. Good temperament. Mitäpä sitä jaarittelemaan jos ei ole (mukamas) mitään vikaa :D Pää, etupää, takapää, liikkeet, luonne - kaikki hyvät. Runkoon ei mr. Ionescu ottanut kantaa ;) Helvi sai myös CACIB:n, mikä tuntuu edelleen minusta hölmöltä, kun ei sitä vahvisteta eikä sillä mitään tee, paitsi saa palkinnon. Tämän kertainen CACIB-pokaali on niin korkea, ettei se mahdu kirjahyllyyn muiden pokaalien joukkoon...

Viikon sisään olin toisenkin kerran Lahdessa, kun Helvi oli yksi tuomarikollegion koirista. Muutama tunti pönötystä ei ole aivan helppoa ja pientä kitinää se aiheuttikin vilkkaassa koirassa. Kai me suht kunnialla selvittiin osastamme ja landseerit saivat kolme uutta ulkomuototuomaria!

12376627_10207752637672401_8309808123240

IMG_2438.jpg

ROP- & VSP-kuvan on ottanut Marja-Riitta Saraluhta ja Renkomäen hallista liikekuvan on ottanut Jari Suomalainen - kiitos kuvaajille.