Tuli käytyä tammikuussa Virolahdella ja Lahdessa näyttelykehissä. Toinen meni hyvin, toinen ei-niin-hyvin. Molemmissa tuomaroi suomalainen tuomari; Marja Talvitien mielestä Hildalla pitäisi olla enemmän raajakorkeutta, josta syystä luullakseni EH. Eeva Rautala taasen tykkäsi ja häneltä jopa VSP! Virolahden/Marja Talvitien arvostelu kokonaisuudessan näin: Hieman matalaraajainen, voimakas kallo-osa, hyvin vahva runko, niukat etukulmaukset, hyvät takakulmaukset, hyvä häntä ja karva, liikkuu edestä löysästi muuten hyvin. Ja Lahden/Eeva Rautalan arvostelu sitten taas näin: Hyvän tyyppinen ja kokoinen narttu. Kaunis pää. Hieman vaaleat silmät. Hyvä selkä ja häntä. Voimakas runko. Ei saa tulla syvemmäksi. Sopusuhtainen luusto ja kulmaukset. Hyvä väri. Liikkuu normaalisti. Esiintyy hyvin. 

Tammikuun lopulla meillä oli lansuporukalla treenipäivä, jossa olimme ensin raunioilla ja sitten treenasimme rally-rataa. Lisäksi kävin Hildan kanssa vierailemassa yhdessä Kaakon Käyttökoirien maastoryhmässä, aiheena oli haku ja ihan hyvin meni. Toivottavasti ehtisin ja pääsisin jatkossakin aina silloin tällöin harjoittelemaan, koska haluaisin ihan oikeasti jonain päivänä osallistua EK-kokeeseen. Toinen asia sitten on, että toteutuuko haaveeni koskaan...

Helmikuun alkupuolelta lähtien on paranneltu Hildan kynttä. Se repesi niin pahasti ihan omalla pihalla remutessa, että piti poistaa koko kynsi :( Mikään tassusuoja ei oikein tahdo pysyä etenkään Hildan juostessa vapaana, joten metsälenkkejä olen joutunut jättämään vähän vähemmälle. Helvin vointi on ollut ihan hyvä - siinäpä oikeastaan kuulumiset tähän mennessä.