Helvi satutti perjantaina tassunsa, anturaan tuli viiltohaava kun kävelimme metsälenkin jälkeen tietä pitkin kotiin. Onneksi ei ole kovin syvä haava eikä tullut palkeenkieltä, toivon todella että paranee nopeasti ja nätisti ilman tulehduksen häivääkään!

Keskiviikkona olin haku-treeneissä Helvin kanssa ja aiheena oli etukulmien tarkastaminen. Maalimies meni hakualueen etukulmaan siten, että koiraa kovasti innostettiin sen perään, sitten vietiin hetkeksi kauemmas kunnes tuotiin takaisin ja lähetettiin etsimään (muistikuva). Helvi lähti todella hyvin, suoraan ja innokkaasti. Maalimiehen luona se ei malttanut edelleenkään olla maassa ilmaisemassa, vaan ensin kuulemma teki pari iloista piruettia ja sitten pomppi välillä istuen, välillä maaten, välillä seisoen. Mutta haukkui koko ajan kuitenkin eikä koskenut maalimieheen. Seuraavaksi maalimies käskytti koiraa maahan ja se auttoi, samoin se, että antaa sille vähän aikaa kerätä itsensä ihan rauhassa ennen kuin käskee sitä maahan.

Eipä täällä muuta, Frontlinet on laitettu koirille ja kissoille punkkien häätämiseksi ja kettua koirat jahtasivat pellon mitan verran viime viikolla yhtenä iltana... Ei varmaan tarvitse mainita, että kiinni eivät onneksi saaneet.