Ilman sen suurempia odotuksia lähdimme Helvin kanssa Messariin näyttelyihin. Tosi kivan suuri määrä ilmoitettu lansuja, lauantain HeW-näyttelyyn 26 ja sunnuntain V-näyttelyyn 30 (kaksi pois molempina päivinä). Lauantaina tuomari oli suomalainen ja sunnuntaina ruotsalainen. Molemmat antoivat Helville ERI:n ja SA:n ja kun Helvi oli ainoa narttu avoimessa luokassa, oli se luokan ykkönen. Paras narttu -kehässä sunnuntaina ei sijoitusta tullut, mutta lauantaina hienosti PN-4  Voisi sanoa valioitumisen olleen aika lähellä, sillä Helvi sai varasertin kumpanakin päivänä... Niitä on nyt sitten 7 kpl. Oikea perintöprinsessa!

TOKO on siirtynyt seuran vastavalmistuneeseen halliin. Lisähäiriötä tuo samaan aikaan toisessa päässä hallia harjoitteleva agility-ryhmä. Ensimmäisellä hallikerralla Helvi tarkkaili niitä juoksevia, kiljuvia ja hyppiviä koiria jonkin verran, mutta viime kerralla se pystyi jo paljon paremmin keskittymään ihan vain omiin treeneihin. Haku on nyt joulutauolla, mutta viimeksi siellä harjoittelimme valmiita ukkoja ja ilmaisua. Hyvin meni muuten, mutta ilmaisu on levoton, kun Helvi ei malta pysyä paikallaan. Ei onneksi mene maalimiehen iholle, mutta vaihtelee asentoa makuulta istumaan tai seisomaan.

Eilen olimme pitkästä aikaa lenkillä Topin ja Santun kanssa, varsinkin Peku oli niin innoissaan vanhojen kavereiden näkemisestä että