Oli meidän osaltamme Lahden ryhmänäyttely ja samalla se oli myös Helvin ensimmäinen avoimen luokan näyttely. Uudet näyttelysäännöt tulivat vuoden vaihtuessa voimaan eli nyt ei riitä enää pelkkä ERI, vaan paras narttu - tai paras uros -kehään päästäkseen koiran tulee saada SA eli sertifikaatin arvoinen ja sijoittua luokkansa mukaisessa kilpailuluokassa neljän parhaan joukkoon. Lahdessakin kaksi koiraa sai ERI:n mutta ei SA:ta eivätkä näin ollen osallistuneet PU/PN-kehiin. Helvi sai ERI:n ja SA:n sekä oli paras narttu ja VSP ja sai sertin! Tällä neljännellä sertillään Helvistä ei kuitenkaan tullut vielä muotovaliota, koska sertit ovat Hannele Jokisillalta (joka Lahdessa siis oli tuomarina) ja Taina Nygårdilta ja valionarvosääntöjen mukaan sertit pitää olla kolmelta eri tuomarilta.

Muuten ei arkeen kuulu mitään erikoista, potkukelkkailu kuuluu lenkkeilyyn aina kun on luistava keli ja metsässäkin ollaan rämmitty. Vähän kotona harjoiteltu toko-juttuja mielen virkistykseksi... Sen voisin mainita, kun Helvi löysi upeasti oma-aloitteisesti yhden hangen alle jääneen hanskan. Ihmettelin, että mitä se alkoi kaivaa lumihankea niin aggressiivisesti ja sieltä se tuli hanska suussa - on se hajuaisti hämmästyttävä noilla koirilla! Sitten se, mitä ei halua kuulla kun on keskellä ei-mitään koirien kanssa lenkillä, on hurja haukku... Jäi arvoitukseksi mitä siellä oli, toivottavasti ei susia tai karhuja tai villisikoja.

Taas olisi pentuja tuloillaan parista kivasta yhdistelmästä, mutta kun ei voi itselle ottaa enempää... Eli jos sijoituskoti löytyisi?! Kiinnostuneet lukijat ottakaa yhteyttä.