Kirjoitin äsken pitkät sepustukset, mutta osuin vahingossa johonkin näppäimistöllä ja teksti katosi taivaan tuuliin... Enpä nyt jaksa enää uudestaan, totean vain että tokossa meni vaihteeksi kivasti kun pidin välillä vähän "hengähdystaukoa" tunnin lomassa. Aiheina oli seuraamisen liikkeellelähtö, odottaminen istuen ja maaten sekä nouto. Noudossa Helvi ei halunnut poimia kapulaa maasta sitten kun se oli kastunut neidin suussa ja hiekka tarttui siihen.

Haun osalta päätin kuitenkin että Helvi on haukulla ilmaiseva, turha potkia tutkainta vastaan. Ilmaisu meni oikein hyvin, Helvi keksi vielä tarjota haukkua makuulla ollen ja sehän sopi (ehti se ensin intopiukeena pussailla vähän maalimiestä). Palotaloon piiloutunut maalimies haukuttiin oikein yllättävän hienosti, jopa tasaista sarjaa oli kuultavissa ja Helvi pysyi maalimiehen luona vaikka lähestyin niitä.

Peku ei nyt ole päässyt reissuihin mukaan, ei se nauti tokoilusta ryhmässä, joten se on saanut tehdä töitä ruokansa eteen jonkun kerran kotona. Eikä silloinkaan ole niuhotettu turhista, pääasia että on kivaa! Hakuun sen ottaisin mielelläni, mutta meillä voi olla ryhmässä vain yksi koira per ihminen ja jälki nyt on kuitenkin Pekun päälaji. Haku olisi ollut mukavaa aktivointia ja ajanvietettä.