Olin Helvin kanssa lauantain ja sunnuntain näyttelyissä Helsingissä. Lauantaina tuomaroi meille uusi tuttavuus Elina Tan-Hietalahti ja hyvästä sanallisesta arvostelusta huolimatta nauha oli sininen. Arvostelu on luettavissa Helvin näyttelyarvosteluissa kotisivuilla, mutta siis ahtaat takaliikkeet laskivat laatuarvostelun hyvään.

Sunnuntaina tuomarina oli Viron reissulta tuttu norjalainen Terje Lindström. Kesäkuussa Helvi sai häneltä EH:n mutta kirkasti eilen nauhan värin vaaleanpunaiseksi! Oli pakko varmistaa monta kertaa, että näenkö oikein. Nuorten luokassa ei ollut muita narttuja (ei ollut lauantainakaan) niin tuli suoraan luokkavoitto. Sähläsin vielä onnessani kun olin menossa kehään jo kun valionarttujen luokkasijoittelu oli käynnissä... Löysin sitten kuitenkin tieni paras narttu -kehään ja Helvi oli PN-2 ja kun junnu vei voiton, niin Helvi sai CACIB:n ja vara-sertin. Ei huonolle hävitty, Tainan typykkä oli lauantaina ROP ja eilen VSP kotiin viemisinä neljä voittaja-titteliä! 

Sunnuntain arvostelu oli paljon laimeampi kuin lauantain, mutta sijoitus ihan toista luokkaa. Tässä viittaan taas aiempaan kirjoitukseeni havaitsemastani ristiriidasta sanallisen ja laatuarvostelun välillä - tutkimattomia ovat tuomareiden tiet.