Sen verran poltteli nuo veteraanikehät, että en malttanut odottaa kotimaan lähialueiden näyttelyitä, vaan eka esiintyminen uudessa luokassa tapahtui etelänaapurissa. Matkaseuraksi saimme Kimi-kasvattini ja hänen kenneltyttönsä Miian :) Lähdimme Helsingistä perjantai-iltana, nautimme parin tunnin matkan aikana laivan buffet-kattauksesta ja mahat killillään ajelimme yöpymään Hildan kasvattajan Ingridin luokse. Oli ihanaa nähdä vielä Hildan 12-vuotias Sophie-äiti <3 

Lauantaina aamupäivällä menimme näyttelypaikalle mukavaan keinonurmipohjaiseen halliin, jossa oli raikas ilma ja kivasti väljyyttä. Kimi ja Hilda olivat niin naurettavan helppoja seuralaisia, ne vaan hengasivat vierellä ihan välinpitämättöminä ympäristölle. Naureskelimme Miian kanssa, että niitä kahta landseeria pitelisi yksi ihminen, vaikka yhdellä sormella! Hihnat olivat siis pelkkä muodollisuus. Näyttelyyn osallistui 9 landseeria ja harmillisesti Kimin kohtaloksi jäi tällä kertaa ähäkutti-serti eli PU2 vara-sert... Hilda oli ROP-VET PN4, sai vetsku-sertin, vet-CACIB:n ja Tallinn Veteran Winner -tittelin :) Arvostelu vaati hieman tulkintaa, mutta jotakuinkin näin: 8 years old nice enough size, bit heavy, typical head, nice compact body, would like more leg under the body, bit heavy but accetable for age, very nice movement, temperament. Tuomarina oli turkkilainen Ozan Belkis. 

Alex Design kuvasi voittaja-tittelin saaneet koirat ja hyvä oli säkä, että sain tämän kuvan Hildasta, sillä kuvaaja oli paikalla klo 14 saakka ja Hilda oli viimeinen koira, jonka hän kuvasi!

Hilda.jpg

Näyttelyn jälkeen kävimme katsastamassa, miltä Keilan vesiputous näyttää näin keväällä. 

Keila2.jpg

Keila1.jpg

(kuva: Miia Hänninen)

Illalla sitten iltalaivalla takaisin ja puolilta öin kotona. Kimi ja Miia jäivät vielä yöksi nukkumaan mun luokse ja jatkoivat koteihinsa seuraavana aamuna. 

Hertta oli in the meanwhile hoidossa veljensä Hansun tykönä ja niillä oli ollut riemukasta yhdessä, juoksentelua metsässä jne. kivaa :) Kiitos Päivi ja Jukka!

Näin valpas vahtikoira oli kun ajoin pihaan Herttaa tuomaan... Tarkkaan kun katsoo, niin siellä se Hansu vartioi :D

Hansu.jpg

Hertta2.jpg

Hertta1.jpg